De Maand van AI in het Onderwijs komt er weer aan, wat organiseer jij?

Na het succes van vorig jaar, vind ook dit jaar in Juni wederom de maand van AI in het onderwijs plaats. Tot 13 mei kan je nog je eigen event toevoegen aan het programma!

Samen roepen SURF, de SIG AI in Education, het Versnellingsplan, de Nederlandse AI Coalitie werkgroep onderwijs en Kennisnet voor de tweede keer de maand juni uit tot Maand van AI in het onderwijs. Een nieuwe editie met nieuwe inzichten.

Tijdens de Maand van AI in het onderwijs voeren we samen met jou het gesprek over de kansen en risico’s die AI met zich meebrengt. We kijken naar de rol die het speelt bij onderwijsinnovatie én hebben oog voor maatschappelijke en sociale aspecten. Ook willen we dieper ingaan op de praktijk: wat betekent de inzet van AI voor de docent of student? Welke voorbeelden van toepassingen van AI in het onderwijs zijn er al?

In deze themamaand voor en door de Nederlandse onderwijssector creëren we de ruimte voor het delen van kennis, het zoeken van samenwerkingen, en het gezamenlijk leren. Daarbij is ook ruimte voor jouw bijdrage. Dit kan de organisatie zijn van een evenement of webinar, maar ook een artikel of een podcast-aflevering. 

 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties