AI in mediaproductie: kansen en uitdagingen voor het onderwijs

Bijeenkomst

Wil je meer weten over de mogelijkheden van AI-tools voor multimedia in het onderwijs? Schrijf je dan in voor deze workshop AI in mediaproductie waar je AI-tools verkent, inspirerende voorbeelden gepresenteerd krijgt en leert over de kansen en uitdagingen van de AI-technologie.

Duik in een interactieve sessie waarin we generatieve AI-tools voor mediaproductie verkennen en bespreken hoe deze creativiteit kunnen stimuleren en contentproductie kunnen versnellen. Je verkent hoe de tools werken en wat hun waarde kan zijn bij het ontwikkelen van educatieve multimedia (het is niet experimenteren met de tools). De sessie zal je een beter inzicht geven in de kansen, gevaren en valkuilen bij het gebruik van AI tools voor multimediaproductie. In de sessie maak je kennis met inspirerende praktijkvoorbeelden waarin AI voor multimediaproductie zijn toegepast. Zo krijg je een realistisch beeld van hoe je AI kan inzetten in je eigen onderwijspraktijk en bij de ontwikkeling van multimedia.  

Zonsopkomst met persoon bij computerscherm

De workshop is interessant voor docenten, onderwijsondersteuners, multimediamedewerkers binnen het onderwijsveld. Het programma en meer informatie vind je op deze pagina.

Vergroot jouw kennis van generatieve AI in mediaproductie en schrijf je in!

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties