Schrijf je in voor Seminar Is Onderwijs Logistiek?

De SIG Onderwijslogistiek organiseert samen met SURFacademy en Wageningen Universiteit op donderdag 30 november voor de negende keer de SIG-dag met als thema “Is Onderwijs Logistiek?

We stellen ons deze vraag, omdat we willen weten of vanuit strategische en didactische onderwijskeuzes de onderwijslogistiek in al zijn ondersteuning beperkend of verdiepend werkt voor het uiteindelijke hoofddoel: onderwijs verzorgen.

  • In het ochtendprogramma wordt dit thema vanuit twee invalshoeken belicht.
  • In de middag willen we de belangrijkste knelpunten die de ochtenddiscussie oplevert adresseren en uitwerken in workshops.
  • Voor de vroege vogels is er om 9.15 uur al een workshop “Werken met het onderwijslogistiek model”. Deze bijeenkomst is speciaal voor hen die nog niet eerder met het onderwijslogistiek model hebben kennis gemaakt.

In het programma is er uiteraard veel aandacht voor de praktijk van alledag. Tevens willen wij deze dag met u van gedachte wisselen over de onderwerpen die op de agenda 2018 van de SIG Onderwijslogistiek dienen te komen.

Voor wie?

De dag is bij uitstek geschikt om onderwijslogistieke inspiratie op te doen en contacten met collega’s te onderhouden. Iedereen die met onderwijslogistiek in het HO en MBO te maken heeft is van harte welkom, in het bijzonder: opleidingsmanagers, opleidingscoördinatoren, beleidsmedewerkers, programma- en projectleiders onderwijslogistiek, coördinatoren en managers studentenadministraties, managers en medewerkers informatievoorziening, managers en coördinatoren ICT.

Inschrijven?

Ja graag!  https://events.surf.nl/kort3/open/16578792-2996-45c9-9bb4-c7a73897cdea

Tijdstip en locatie

Datum: donderdag 30 november 2017
Plaats: WUR te Wageningen
Tijd: 10.00 – 16.30 uur. (inloop vanaf 9.00 uur)

Meer informatie over het programma volgt snel.

We kijken uit naar uw komst op donderdag 30 november te Wageningen!

Met vriendelijke groet,

namens de SIG Onderwijslogistiek & SURFnet,

Gert Idema & Jocelyn Manderveld

Author

Comments

Dit artikel heeft 0 reacties