Save the date: 7 juni 2023! Bijeenkomsten 'Ontwerpmethodieken' & 'De wetenschap achter Blended Learning'

Bijeenkomst

Op woensdag 7 juni organiseert de Special Interest Group (SIG) Blended Learning twee inspirerende bijeenkomsten bij Breda University of Applied Sciences (BUAS), in Breda. Reserveer de datum alvast in je agenda!

In de ochtend draait het om Ontwerpmethodieken voor Blended Learning. Dit is een hands-on bijeenkomst waarin je nader kennis kunt maken met een aantal ontwerpmethodieken. Na een korte presentatie van diverse methodieken ga je in drie workshoprondes aan de slag met steeds een andere methodiek.

In deze workshops maak je aan de hand van casuïstiek kennis met de praktische toepassing van de ontwerpmethodiek. Op die manier kun je de methodiek zelf ervaren en door de verschillende rondes ben je aan het eind van de bijeenkomst maar liefst drie ontwerpmethodieken rijker!

Aansluitend aan de bijeenkomst is er de mogelijkheid te blijven lunchen en netwerken. Na de lunch begint de middagbijeenkomst.

In de middag draait het om De wetenschap achter blended learning. In de afgelopen maanden heeft de SIG diverse artikelen op SURF Communities geplaatst waarin een wetenschappelijke artikel centraal stond over de effectiviteit van Blended Learning. Na een korte presentatie van de essentie van de artikelen ga je in een interactieve parallelsessie dieper in op de conclusies uit de artikelen en wat je hiermee kunt doen in je eigen onderwijs.

Je kunt je binnenkort aanmelden voor deze bijeenkomst(en) en hebt de mogelijkheid om alleen de ochtend of middag deel te nemen of je meldt je aan voor de hele dag! Meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden volgt binnenkort

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 3 reacties

Reactie van Mundie Salm

Klinkt leuk - en interessant!

Reactie van Femmy Messelink

We zijn vanuit MBO college Hilversum erg geïnteresseerd. Vanaf wanneer kunnen we ons aanmelden?