Workshops blended learning – het ontwerp en de wetenschap

Bijeenkomst

Hoe ontwerp je blended learning? En hoe kan je blended learning evidence informed inzetten? Als deze twee vragen je bezig houden, kom dan op 7 juni naar Breda! De SIG Blended learning organiseert een dag waarin je samen met blended learning experts uit verschillende instellingen kunt deelnemen aan praktijkgerichte workshops.

Schrijf je in

Ochtend: ontwerpmethodieken

De ochtend staat in het teken van ‘Ontwerpmethodieken voor blended learning’. In drie workshoprondes kun je  ‘hands-on’ kennis maken met ontwerpmethodieken. Je kunt de methodiek zelf ervaren en aan het eind van de ochtend ben je maar liefst drie ontwerpmethodieken rijker!

Middag: de wetenschap achter blended learning

De middag draait om ‘De wetenschap achter blended learning’. Tijdens deze middag staan verschillende wetenschappelijke artikelen centraal waarover de SIG Blended learning in het afgelopen jaar heeft geschreven. De artikelen gaan over de vraag hoe effectief blended learning kan zijn. Na een korte presentatie van de essentie van de artikelen ga je in een parallelsessie in gesprek over de conclusies van de artikelen en wat je hiermee kunt doen in je eigen onderwijs.

Inschrijven voor een dagdeel of de hele dag

Je kunt je inschrijven voor één of beide dagdelen. Ook kun je je inschrijven voor de lunch. Een mooie kans om kennis te maken en bij te praten met collega’s uit andere instellingen. 

We zien je graag, dus schrijf je in!

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 11 reacties

Reactie van Mundie Salm

Klinkt leuk - en interessant!

Reactie van Femmy Messelink

We zijn vanuit MBO college Hilversum erg geïnteresseerd. Vanaf wanneer kunnen we ons aanmelden?

Reactie van Smeele, Hans

Krijgen we bericht wanneer de inschrijflink beschikbaar is, Bianca?