Toets2daagse - Toetsen en leren in balans

Op dinsdag 6 en woensdag 7 december organiseert de SIG Digitaal toetsen voor de vierde keer  de Toets2daagse. Deze keer een speciale editie die we organiseren samen met  de Werkgroep Toetsen van het Versnellingsplan.

Toetsen en leren in balans

Tijdens de conferentie vertellen experts  over hun visie op toetsing, waarvan we zien dat die uitgaat naar een meer holistische en programmatische aanpak van toetsing; een visie die studenten activeert in hun leerproces. Het realiseren van deze visie vraagt om een verandering in inrichting, ondersteuning en inzet van digitale toetsing. Hoe? Dat hoor je van sprekers die hun ervaringen delen uit de praktijk. 

Verder komen tijdens deze conferentie  onder meer de volgende onderwerpen aan bod: het anywhere & anytime toetsen, het creeëren van voldoende toetsplekken, formatief toetsen, authentiek toetsen van vaardigheden en competenties en docentprofessionalisering.

De Toets2daagse brengt niet alleen mensen bij elkaar, maar stimuleert ook de samenwerking tussen onderwijsinstellingen. Daarom is er volop de ruimte om met elkaar het gesprek aan te gaan, ervaringen uit te wisselen en het netwerk uit te breiden. 

Voor wie? 

Wij nodigen toetsdeskundigen, onderwijskundigen, beleidsadviseurs, onderwijs- en opleidingsdirecteuren, docenten en adviseurs op het gebied van ICT- en onderwijs uit. De nadruk van de inhoud van de conferentie ligt op het hoger onderwijs. Medewerkers uit het MBO zijn ook van harte welkom. 

Save the date! 

Inschrijflink volgt na de zomervakantie!

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties