Toets2daagse - Toetsen en leren in balans

Op dinsdag 6 en woensdag 7 december organiseert de SIG Digitaal toetsen voor de vierde keer  de Toets2daagse. Deze keer een speciale editie die we organiseren samen met  de Werkgroep Toetsen van het Versnellingsplan.

Toetsen en leren in balans

Tijdens de Toets2daagse ga je in gesprek over de toekomst van toetsing. Hoe brengen we toetsen en leren in balans? Experts vertellen over hun visie op toetsing. Die visie gaat steeds meer over een holistische en programmatische aanpak van toetsing; een visie die studenten activeert in hun leerproces. Het realiseren van deze visie vraagt om een verandering in inrichting, ondersteuning en inzet van digitale toetsing. Hoe? Dat hoor je van sprekers die hun ervaringen delen uit de praktijk. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Programmatisch toetsen
  • Automatische feedback & analytics
  • Docentproferssionalisering
  • De organisatie van digitaal toetsen
  • Het ontwikkelen van visie en beleid

De Toets2daagse brengt niet alleen mensen bij elkaar, maar stimuleert ook de samenwerking tussen onderwijsinstellingen. Daarom is er volop de ruimte om met elkaar het gesprek aan te gaan, ervaringen uit te wisselen en het netwerk uit te breiden. 

Voor wie? 

Wij nodigen toetsdeskundigen, onderwijskundigen, beleidsadviseurs, onderwijs- en opleidingsdirecteuren, docenten en adviseurs op het gebied van ICT- en onderwijs uit. De nadruk van de inhoud van de conferentie ligt op het hoger onderwijs. Medewerkers uit het MBO zijn ook van harte welkom. 

Meld je aan!

www.versnellingsplan.nl/agenda/toets2daagse/

 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties