Groene Peper 2022

Groene Peper is het grootste evenement over duurzaamheid voor het onderwijs van de toekomst. Het programma is deels online en deels bij gastorganisatie HvA. Deze editie staat in het teken van Sustainable Development Goal 11: duurzame steden en gemeenschappen.

Op dinsdag 17 t/m donderdag 19 mei 2022 zijn er online sessies en op vrijdag 20 mei worden er weer verschillende awards uitgereikt op locatie. Zoals de SustainaBul, de jaarlijkse duurzaamheidsranglijst voor hoger onderwijs, die sinds 2012 door Studenten voor Morgen wordt georganiseerd. De locatie van 2022 is de Hogeschool van Amsterdam. 

“Bij de Hogeschool van Amsterdam helpen we graag om de wereld duurzamer te maken. Duurzaamheid staat dan ook nadrukkelijk centraal bij alles wat we doen. De regio Amsterdam is ons laboratorium waarin we kennis opdoen die in iedere grootstedelijke context bruikbaar is. Geweldig daarom dat we in 2022 Groene Peper, het duurzaamheidsevenement voor het mbo, hbo en wo mogen ontvangen in onze duurzame panden en kennis en ervaring over duurzame steden kunnen uitwisselen met alle andere deelnemers.”  Pavel van Deutekom, Green Office HvA

Voor wie?

Groene Peper is een must voor iedereen die zich richt op duurzaamheid binnen het onderwijs, zoals facilitair managers, IT-coördinatoren, hoogleraren, docenten en studenten. Iedereen die geïnteresseerd is in hoe onderwijs in de toekomst vormgegeven moet worden is welkom!

Organisatie

Het Groene Brein, SURF, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Studenten voor Morgen en Hogeschool van Amsterdam. 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties