Eerstvolgende evenementen

 1. Open Science Fair

  Congres
  Open Research Information Madrid, Spain
  25-27 Sep
 2. 26 Sep
 3. Webinar Flexibel onderwijs: Student vraagt, docent volgt?

  Webinar
  Onderwijslogistiek Microsoft Teams
  27 Sep

Toekomstige evenementen

 • Algoritmeregisterbijeenkomst (vervolg) | Sessie 1

  Bijeenkomst

  In gesprek over een doelen en doelgroepen van een algoritmeregister voor het onderwijs

  Praat mee over transparantie van algoritmen en het nut en de noodzaak van een algoritmeregister! Waarom willen we algoritmes registeren en voor wie doen we dat dan? of te wel: welke doelen en doelgroepen dient een algoritmeregister dan precies?

  AI in Education SURF Utrecht
  28 Sep
 • What's Next @SURFconext

  Seminar

  Het seminar What's Next @ SURFconext gaat over de laatste ontwikkelingen rond Identity & Access Management (IAM). Op het programma staan HOSA-IAM, self-sovereign identity (SSI) en eduID. Wat houden deze ontwikkelingen in, wat betekenen ze voor je instelling en voor de IAM-dienstverlening van SURF, zoals SURFconext?

  Trust en identity SURF
  29 Sep
 • Webinar Voltijd Verleden Tijd?!

  Webinar

  Dit is het 5e webinar in de negendelige reeks over Flexibilisering: “weten we al wat studenten willen?” In deze reeks gaan we dieper in op de impact van flexibilisering op onderwijs vanuit onderwijskundig en organisatorisch perspectief. Tijdens dit webinar ontdek je meer over het thema Leven Lang Ontwikkelen (LLO), het implementeren van flexibel (deeltijd) onderwijs en de daarbij horende keuzemogelijkheden van studenten.

  Onderwijslogistiek Microsoft Teams Live Event
  03 Oct
 • API Onderwijs Meetup

  Bijeenkomst

  Om onderwijsgegevens zowel intern als extern te ontsluiten zetten instellingen steeds vaker API’s in. Denk bijvoorbeeld aan het tonen van behaalde cijfers in een app. Maar hoe richt je een IT-landschap gebaseerd op API’s in? In dit seminar op 5 oktober hoor je alles over API-ontwikkeling en het gebruik en beheer ervan binnen het onderwijs.

  Trust en identity SURF, Utrecht
  05 Oct
 • Workshop | Tech Trends: the Metaverse!

  Workshop

  SURF published the report Tech Trends 2023 earlier this year. Of course the changes in technology have a high pace. Join the workshop and let’s talk about trends that are relevant for education and research, and discover the alternative futures together! Theme of this workshop is the Metaverse!

  AI in Education SURF Utrecht Office
  06 Oct
 • DCC-PO dag

  Bijeenkomst

  De projectfase van het DCC-PO eindigt aan het einde van dit jaar, maar uiteraard gaan we door. Op 9 oktober bekijken we met elkaar hoe we als DCC-PO verder gaan, zowel organisatorisch als inhoudelijk. 

  Praktijkgericht Onderzoek Domstad, Utrecht
  09 Oct
 • Schrijf je in voor de AnimatieMaakMarathon!

  Bijeenkomst

  Wegens groot succes vindt op woensdag 11 oktober de tweede editie van de AnimatieMaakMarathon plaats! Op deze dag leer je alles over het maken van animaties om jouw onderwijs een boost te geven.

  Media & Education Vrije Universiteit van Amsterdam
  11 Oct