Community huisregels

Welkom bij SURF Communities. We nodigen je van harte uit om een bijdrage te leveren aan deze community. We vragen je om je daarbij te houden aan deze huisregels. Zodat SURF Communities een prettige en inspirerende plek is voor iedereen.

(English)

Laat zien wie je bent

SURF Communities verbindt onderwijs- en onderzoekprofessionals. Vul je profiel in en voeg een foto van jezelf toe.

Help elkaar verder

Plaats een artikel, reageer op een artikel en zoek elkaar op. Door kennis te delen en interactie aan te gaan, komen we samen verder.

Communiceer positief en opbouwend

Gezonde discussie past op dit platform, maar doe dat wel op vriendelijke toon en met als doel om samen verder te komen.

Ga respectvol met elkaar om

Alles wat je hier zegt is ook op het internet te vinden. Plaats dus geen aanstootgevende beelden, heb respect voor intellectueel eigendom en ga voorzichtig om met persoonsgegevens en privacy van andere mensen.

Geen promoties en spam

Op SURF Communities delen we feitelijke informatie of (onderbouwde) meningen over ICT-innovatie in het onderwijs en onderzoek. Reclame, spam en irrelevantie linkjes zijn niet toegestaan.

Verder goed om te weten

Bijdragen aan SURF Communities worden geplaatst zonder tussenkomst van SURF Communities. Wel controleren wij regelmatig de artikelen op basis van deze huisregels. SURF Communities behoudt zich het recht om bijdragen te verwijderen die (vermoedelijk) in strijd zijn met deze huisregels.

Heb je vragen over de huisregels of wil je een melding doen van ongepaste content? Stuur dan een mail naar communities@surf.nl.