Over SURF Communities

SURF Communities is het online platform van SURF vóór en dóór professionals in het onderwijs en onderzoek. Bedoeld voor iedereen die innovatie met ICT in het onderwijs en onderzoek tot stand wil brengen. Iedereen is welkom om te reageren en artikelen te plaatsen die aan onze huisregels voldoen.

Kennis delen en contact leggen

Op SURF Communities lees je artikelen van vakgenoten en SURF-medewerkers. En plaats je zelf artikelen, bij voorkeur over je innovatieve ideeën en projecten. Ook leg je eenvoudig contact met vakgenoten uit verschillende disciplines. Zo inspireren we elkaar om ook nieuwe wegen in te slaan in hun werk.

Community's

Samen met vakgenoten de volgende stap zetten? Word lid van de community's die actief zijn in jouw vakgebied. Leg contact met andere leden, deel je eigen expertise en maak gebruik van de ervaringen van anderen.

Expertises

Geïnteresseerd of bezig met een vernieuwing in één van de expertisegebieden van SURF? Bekijk dan de SURF expertises binnen jouw vakgebied. Hier vind je een breed scala aan artikelen en zijn we benieuwd naar jouw bijdrage.

Account SURF Communities

Om actief deel te nemen heb je een account nodig bij SURF Communities nodig. Je kunt hier aangeven wie je bent, waar je aan werkt en wat je expertises zijn. Ook kun je aangeven of en hoe anderen contact met je kunnen opnemen.

Geen artikel missen?

Volg de community's en expertises van jouw keuze en geef in je profiel je notificatievoorkeuren aan. Zo mis je nooit meer een nieuw artikel.

Linken en insluiten

Wil je linken naar SURF Communities, gebruik dan ons logo.

Download logo SURF Communties

Wil je de feed van een community of expertise in je eigen website tonen? Dat kan. Neem contact op via communities@surf.nl en we helpen je verder.

Vragen, suggesties, problemen?

Mail ons via communities@surf.nl. We helpen je graag verder.