Over SURF Communities

SURF Communities is hét platform voor iedereen die binnen het onderwijs en onderzoek werkt aan innovatie met ict. Kennis delen, elkaar inspireren en contacten leggen staat hier centraal. Dat doen we in meer dan 30 thema-communities en met ruim 4.000 actieve leden. De artikelen op SURF Communities worden iedere maand ruim 10.000 keer bekeken.

English

Wat kun je met SURF Communities?

SURF Communities is er voor en door professionals van instellingen en organisaties in het onderwijs en onderzoek. Samen kunnen wij innovatie met ict verder brengen. Dit kun je hier doen:
 

  • Vind interessante artikelen van vakgenoten over ict-innovatie in onderwijs en onderzoek. Bekijk het overzicht van alle communities, volg met één klik de community's die voor jou interessant zijn, en blijf automatisch op de hoogte van nieuwe publicaties.
     
  • Deel jouw kennis en ervaring met gedreven en enthousiaste community-leden. Werk je aan een innovatieproject, heb je interessante inzichten uit onderzoek, heb je tips vanuit een pilot of wil je een vraag stellen aan de community? Plaats eenvoudig een artikel in één of meerdere community's.
     
  • Bezoek on- of offline evenementen die door jouw vakgenoten worden georganiseerd en gepromoot op SURF Communities.
     
  • Ontmoet professionals  van instellingen in heel Nederland en help elkaar verder. Dat doe je door te reageren op artikelen en contact te leggen via de profielen. Profiteer van alle functies door je profiel in te vullen en in te loggen op SURF Communities. Inloggen kan gewoon met je instellingsaccount of eduID.  

Heb je een vraag over SURF Communities?

Heb je een vraag over SURF Communities? Veel antwoorden vind je op onze Veelgestelde vragen pagina. Heb je een andere vraag, wil je sparren over een artikel of wil je een nieuwe community starten? Wij helpen je graag. Stuur een mail naar websupport@surf.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.