Gezocht: Lid kernteam Media & Education in de rol van hoofdredacteur Media & Education.nl

Na vele jaren tomeloze inzet stopt Esther Breuker als hoofdredacteur van weblectures.nl. Precies nu het Media & Education.nl wordt en in rustig vaarwater terecht komt. Wij, het kernteam van deze SIG, zoeken dan ook een opvolger voor haar.

Wat wordt er van je verwacht?

- Waar Esther voor wekelijkse publicaties zorgde, zijn we al blij als er regelmatig een bijdrage gaat komen. In ieder geval over onze 4 bijeenkomsten, die je overigens niet zelf hoeft te schrijven. De kernteamleden verzorgen dit om en om. En over ontwikkelingen die gesignaleerd worden, of door jezelf, of door anderen en waarover het goed publiceren is. Zowel bij instellingen als nationaal als in Europa (bv. via Media & Learning, onze zusterorganisatie op Europees niveau).

- Je onderhoudt de contacten met het technisch bureau dat de ondersteuning verzorgt. En met SURF waaronder deze weblog nu officieel valt.

- Verder verzorg je ook de communicatie op SURFspace en LinkedIn, 1x per drie maanden  bij de bijeenkomsten.

- En je wordt volwaardig lid van het kernteam van de SIG (4 x per jaar een vergadering voorafgaand aan de SIG bijeenkomst), waardoor je meedenkt over onze koers.

Houd je van communicatie, houd je van media in het onderwijs en wil je wel een uurtje in de week aan onze weblog spenderen, dan horen we graag van je. Voor extra informatie kun je bij Esther Breuker terecht (Esther.Breuker@uvt.nl)

Heb je interesse voor deze rol? Meld je dan aan door een mail te sturen naar hans.bronkhorst@onlinekennis.org 

Hans Bronkhorst, Voorzitter SIG Media & Education

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties