SURF Onderwijsdagen 2017 - met preconferentie over open leermaterialen

Laat je op 7 en 8 november in het World Trade Center in Rotterdam inspireren over hoe je onderwijs op maat realiseert met behulp van ICT. Dit jaar staat de preconferentie in het teken van ‘Open leermaterialen, de kracht van delen’: Kom alles te weten over het maken, gebruiken, uitwisselen van open leermaterialen.

Tijdens de SURF Onderwijsdagen op 7 en 8 november voor het mbo, hbo en wo kun je sessies volgen over de volgende thema’s: online en blended onderwijs, digitaal toetsen, learning analytics, onderwijslogistiek, digitale leeromgeving, open leermaterialen en nieuwe technologieën. Je kunt sessies binnen één themalijn volgen of juist sessies uit verschillende thema’s combineren.

Open leermaterialen

Flexibel en persoonlijk onderwijs komt dichterbij als studenten en docenten kunnen beschikken over een grote en diverse collectie van leermaterialen. Hoe kun je het delen en hergebruiken daarvan stimuleren? Op deze pagina vind je een overzicht van alle sessies op het gebied van open leermaterialen. https://www.surfonderwijsdagen.nl/thema/sessies-open-leermaterialen/index.html

Programma

 

Schrijf je in!

Kom ook in beweging en schrijf je in. Je kunt je voor onderdelen inschrijven of voor het gehele congres. Tot en met 23 oktober krijg je 25 euro korting op de preconferentie en 50 euro op de toegangsprijs per congresdag.

 

Meer informatie

 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties