Webinar 2 juli: Grote online evenementen organiseren

Wanneer: 11.00-12.00u
Aanmelden: Verlopen
Deelnemen: Verlopen

Afgelopen week is aangekondigd dat we vanaf 1 juli weer 'live' mogen samenkomen, maar met beperkingen, zoals de anderhalve meter, voorinschrijving en een gezondheidscheck. Praktisch gezien betekent dit dat veel grote evenementen met veel studenten, medewerkers of onderzoekers toch nog voornamelijk online georganiseerd moeten worden. Denk hierbij aan de naderende introductieweken, de opening van het Academisch Jaar en de eerste (studenten)conferenties en congressen.

Grote Online Evenementen
Vanuit het Versnellingsplan, ComeniusNetwerk en SURF willen we jullie ondersteunen in jullie informatiebehoeften. Deze bijeenkomst is eigenlijk de start van een nieuwe community, en is er in eerste instantie op gericht om van jullie te horen waar jullie mee bezig zijn, waar vragen en uitdagingen liggen en hoe we elkaar verder kunnen helpen om toch vooral niet ieder voor zich het wiel opnieuw uit te moeten vinden.

Door samen onze kennis te bundelen, kunnen we in de aankomende periode een aantal praktische handvatten ontwikkelen die kan helpen bij het organiseren van grote online evenementen. 

Programma

Kennismaking
Presentatie 'Online evenementen organiseren'
Pitches van collega's uit het veld: uitdagingen en tips
Inventarisatie van vragen en behoeften

Voor wie is dit webinar?
Voor iedereen (communicatiemedewerkers, evenementmedewerkers, projectmedewerkers) die in de aankomende periode een groot online evenement (geen onderwijs) moet organiseren, voor bijvoorbeeld studenten, medewerkers, onderzoekers of relaties.

Wat levert het op?

  • Start van een community van mede-organisatoren
  • Kennisdeling en uitwisselen ervaringen.
  • Praktische handvatten voor het organiseren van online evenementen

Terugkijken

Na afloop van dit webinar verschijnt er weer een verslag op de Vraagbaak en een link om het webinar terug te kijken. 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties