Ga naar 'Digitaal Toetsen'

Digitaal Toetsen

Wil je weten hoe andere onderwijsinstellingen werken aan Digitaal Toetsen? En wil je jouw kennis en ervaring delen met anderen? Volg dan de Community Digitaal Toetsen! Je kunt hier artikelen en aankondigingen voor bijeenkomsten plaatsen (+Share). Je kunt ook reageren op artikelen van anderen. Laat van je horen!
Wil je kennis delen en samenwerken met anderen rond bijvoorbeeld BYOD of inkoop van toetssoftware? Mail ons: digitaaltoetsen@surf.nl

Special interest groep Digitaal Toetsen
De SIG Digitaal Toetsen faciliteert en bevordert communityvorming, kennisontwikkeling, kennisdeling, samenwerking en visievorming rond digitaal toetsen binnen het hoger onderwijs in Nederland. De special interest group brengt landelijke experts en gebruikers bij elkaar, zowel online als face-to-face, met als doel meer én beter digitaal toetsen te realiseren.
 
Kernteam SIG Digitaal Toetsen
De activiteiten van de SIG Digitaal Toetsen worden gecoördineerd door een kernteam van experts uit de instellingen. De leden van het kernteam zie je hiernaast. Voorzitter van het kernteam is Ludo van Meeuwen en Vincent Kalis is secretaris. Annette Peet is contactpersoon vanuit SURF voor het kernteam. 

Maak kennis met...
Lees meer over Silvester Draaijer en waarom hij zich inzet voor digitaal toetsen