Terugblik community-bijeenkomst 21 december

21 december was het weer een tijd voor een community-bijeenkomst. Velen van jullie waren weer (enthousiast) aanwezig, dank hiervoor. We hebben weer mooie stappen gezet door veel te delen en elkaar te inspireren. Hieronder een samenvatting van wat er is besproken, met vooral veel verwijzingen. 

Inhoud bijeenkomst

Actiepunten & vervolg

  • John gaat verder aan de slag met het experimenteerproces. Hij gaat werken aan: 1) een casestudy, 2) een maturity model, 3) bouwblokken en 4) een publicatie over publieke waarden. Heb je nog niet met hem gedeeld hoe dit bij jou op de hogeschool/universiteit gaat? Of wil je gewoon even hallo zeggen? Mail hem dan op john.walker@surf.nl
  • Heb je (extra) bestanden die je kunt delen met anderen? Deel ze dan in deze map, en maak een eigen mapje aan. Bedankt!
  • De volgende bijeenkomst komt eraan in februari. Ik stuur binnenkort een save the date. Heb je input voor onderwerpen? Laat het hier weten.
  • Wil je een sessie organiseren op het EPIC congres in mei/juni? De deadline is 28 januari, en proposals indienen kan hier. Wil je het samen met de werkgroep EdTech, of met iemand anders uit de community oppakken, neem dan even contact met mij op (via nienke.stumpel@surf.nl)
  • Voel je vrij om mooie artikelen of andere inhoud te delen, of vragen te stellen, op onze LinkedIn-pagina. Wil je iets later delen, zet het dan op het content-overzicht.

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen