Ga naar 'Vraagbaak Online Onderwijs'

Vraagbaak Online Onderwijs

Op de Vraagbaak Online Onderwijs delen we kennis, tips en voorbeelden om de overstap naar online onderwijs zo goed mogelijk te ondersteunen.

Over de Vraagbaak Online Onderwijs

De vraag naar expertise en kennisdeling over online onderwijs is groot vanwege de coronacrisis en het stopzetten van onderwijs op locatie. Het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT, de VSNU, de VH, ComeniusNetwerk, ECIO en SURF hebben hun krachten gebundeld en zijn samen de community Vraagbaak Online Onderwijs gestart. Doel: docenten en instellingen zo goed mogelijk ondersteunen bij het vormgeven van online onderwijs.

In deze community vind je artikelen over online onderwijs, geschreven door het kernteam van de vraagbaak en collega's uit de sector. Iedereen kan bijdragen en iedereen kan vragen stellen! 

Vragen over online onderwijs?

Heb jij een vraag over online onderwijs? Laat het ons weten via VraagbaakOnlineOnderwijs@surf.nl

Wil je zelf informatie delen?

Ook jij kunt bijdragen van aan deze community. Meld je aan of log in met je instellingsaccount en plaats een artikel of comment op de community. Neem in artikelen jouw kennis, expertise of ervaringen op die je met collega’s wilt delen.

Webinars

Het Versnellingsplan, ComeniusNetwerk en SURF organiseren regelmatig webinars over actuele thema's in samenwerking met partners en experts uit het onderwijsveld. Op de homepage van de Vraagbaak staan alle webinars op een rij. Een webinar gemist? Bekijk de video's en lees de verslagen.

Volg de community 

Volg je deze community nog niet? Meld je dan aan met je instellingsaccount, klik op Community volgen, en ontvang de nieuwste artikelen in je mail.

Volg de Vraagbaak Online onderwijs ook op LinkedIn. Zo ben je op de hoogte van de laatste publicaties en events, en deel je eenvoudig interessante posts met jouw netwerk.

Contact