Uitnodiging: workshop over het implementeren en opschalen van learning analytics

De SIG LA nodigt je uit voor een verdiepende sessie over het implementeren en opschalen van learning analytics op vrijdag 18 oktober van 9.00-13.00 uur. Daarvoor maken we gebruik van de ervaringen en kennis die we in onze SIG hebben.

Erwin van Vliet, opleidingsdirecteur en universitair hoofddocent bij de Universiteit van Amsterdam, zal vanuit zijn ervaringen vertellen over twee experimenten vanuit zijn opleiding en het opschalen daarvan, met als vertrekpunt de student/het vak.

Nils Siemens, informatiemanger bij de Hogeschool van Amsterdam, zal vertellen over hoe zij afgelopen jaren hebben gewerkt aan Onderwijsdata en wat voor stappen zij zetten om verder te komen, met als vertrekpunt hogeschool beleid/strategie.

Naast deze twee perspectieven zullen Erwin en Nils in een interview elkaars inzichten challengen, zodat we met elkaar uiteindelijk een genuanceerd beeld hebben over hoe we learning analytics verder kunnen brengen in onze organisatie.

Doelgroep: collega's in mbo, hbo, wo die learning analytics een stap verder willlen brengen in hun organisatie.

De sessie zal, afhankelijk van het aantal deelnemers, online of fysiek (Utrecht) plaatsvinden. Er is geen hybride variant.

Kernwoorden: opschalen, verduurzaming, stakeholdermangement, dicht bij onderwijs, ict-beleid, verantwoord digitaliseren, privacy

Schrijf je nu alvast in via: https://edu.nl/r9yvd

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties