Ga je mee naar leuven? Media & Learning 2023 en Learning spaces

Ben jij in je werk bezig met Learning spaces, inzet van media en het gebruik hiervan in het onderwijs? 

Ga dan mee met de Nederlandse delegatie naar de Media & Learning 2023 conferentie! 

De conferentie heeft als thema Where Pedagogy meets Media en zal plaatsvinden in Leuven op 20 en 21 juni. Learning spaces zijn natuurlijk altijd een onderdeel van fysiek onderwijs waarbij je media inzet. Dus komt dit thema waarschijnlijk aan bod in een aantal sessies. Bijvoorbeeld in die over Biamp’s philosophy for simplifying audio-visual solutions for Teaching and Learning spaces in Higher Education.  

Where Pedagogy meets Media

Daarnaast is een van de thema’s Technological advances in hybrid classrooms featuring the latest developments in audiovisual services to support teaching and learning. 

Nederlandse delegatie 

Nederlanders die naar de conferentie gaan nodigen we uit om zich aan te sluiten bij de Nederlandse delegatie. Een manier om je Nederlandse netwerk uit te breiden en de opgedane kennis te bespreken met collega experts die voor een deel dezelfde context hebben. Naast een diner, optioneel te boeken, organiseren we de middag voor de conferentie een inhoudelijk programma in Leuven.  

Inhoudelijk programma 

Bij dit inhoudelijke programma op maandagmiddag 19 juni is een van de onderwerpen Learning spaces. Je krijgt een rondleiding door het Leercentrum Agora. We gaan met elkaar in gesprek over learning spaces en we gaan met Peter Verbist in gesprek.  Peter is Coördinator van het Leercentrum AGORA en al vanaf de oprichting lid van het kernteam van de Special Interest Group Learning spaces. We bezoeken 2 ruimtes met demo's:

  • leerruimte – demo educatieve technologie 

  • Bezoek aula Emma Vorlat – demo hybride technologie  

Sluit je aan!

Interesse om je aan te sluiten? Lees de concrete informatie over de conferentie op Media & Learning 2023

En lees meer over de Nederlandse delegatie en de studiereis op surf.nl: Studiereis naar Media & Learning conferentie. Daar staat ook hoe je je kunt aansluiten. 

Studiezaal
Studiezaal in het Leercenturm Agora. Foto: KU Leuven

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen