MBO en HBO: help mee: Hoe ziet de campus eruit in 2040?

Met het project Future Campus gaat SURF op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe ziet de campus eruit in 2040? We zijn op zoek naar reacties van MBO- en HBO-instellingen!

Het onderwijs heeft zich de afgelopen eeuw flink ontwikkeld en ook de wereld om ons heen verandert snel. Toch is de campus bijna hetzelfde gebleven. Met het project Future Campus gaat SURF op zoek naar het antwoord op de vraag:

Hoe ziet de campus eruit in 2040?

Wat doen we precies?

Binnen dit project wordt een analyse gedaan naar de overeenkomsten en verschillen tussen visies en strategieën rondom huisvesting van diverse onderwijsinstellingen in het MBO, HBO en WO. We hebben een oproep gedaan aan SURF contactpersonen om mee te werken aan dit onderzoek. 

Een ronde aula met in een arena vorm
Gevarieerde aula

MBO en HBO: help mee!

Hoewel de meeste WO-instellingen hebben gereageerd, missen we nog reacties van MBO- en HBO-instellingen. Om een compleet beeld te krijgen, is het belangrijk dat we ook documenten ontvangen en een beeld kunnen formuleren van het MBO en HBO met betrekking tot gebouwen, huisvesting, vastgoed en de campus - met name qua ontwikkeling en innovatie. Mochten er geen visie- of strategische documenten bestaan, dan gaan we graag in gesprek met mensen die zich hiermee bezighouden binnen de instellingen.

Deel dit bericht alsjeblieft binnen jouw instelling, zodat we meer reacties ontvangen. Reacties kunnen worden gestuurd naar jet.bierman@surf.nl.

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties