OPROEP: Studenten(teams) gezocht voor praktijkopdracht Future Campus! 📢✨ 

Ben jij docent en op zoek naar een praktijkopdracht of onderzoeksopdracht voor studenten(teams) bij een echte opdrachtgever? Of ben je student en op zoek naar een toffe uitdaging? Doe met ons mee! Wij zoeken studenten(teams) die aan de slag gaan met projecten voor de campus van de toekomst. 

Het Future Campus project 
Na het succes van het eerste Future Campus project, waarin we vier toekomstscenario's presenteerden, zetten we komend jaar in op verdere kennisdeling over de campus van de toekomst. Lees meer over het project op www.futurecampus.nl 

Aan wat voor opdrachten moet je denken? Vorig jaar valideerden vier studententeams van Fontys de opgestelde toekomstscenario’s onder studenten van het mbo, hbo en wo. Met succes, want hun resultaten hebben zelfs een plek gekregen in het eindrapport van het eerste Future Campus project!  

Doe jij mee?  
Wij bieden de kans om praktijkervaring op te doen door te werken aan een innovatief project dat bijdraagt aan de toekomst van het onderwijs en campusontwikkeling.  

Wat we zoeken daarom: creatieve en gemotiveerde studenten(teams) die willen duiken in campusontwikkeling en -innovatie. De inhoud van de opdrachten bepalen we in overleg. 

📧 Neem contact op via futurecampus@surf.nl en geef een korte beschrijving van je voorstel of idee! We plannen dan snel een kennismaking in om samen de inhoud verder door te spreken en te komen tot een concreet project. 

Laten we samen de toekomst van onderwijs vormgeven! 🌐💡 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties