Updates over inkoop DRE functionaliteit

Er loopt op dit moment een inkooptraject bij SURF voor de inkoop van DRE functionaliteit. Er is eerder in 2022 al een interesse peiling geweest onder de SURF leden. 
Hieronder de updates van het inkoopteam van SURF van de afgelopen 3 maanden.

November 2022
Het kernteam heeft het Programma van Eisen bijna afgerond. Over de te volgen inkoopstrategie (bijvoorbeeld over hoeveel raamcontractanten er worden gecontracteerd) is binnen het kernteam nog geen consensus. De verwachting is dat instellingen na de jaarwisseling hun definitieve deelname door kunnen geven.

December 2022
Op 14 december heeft het kernteam een dag rondom het PvE georganiseerd. Hierbij zijn het Programma van Eisen en Wensen afgerond. In kwartaal 1 van 2023 wordt een besluit genomen over de inkoopstrategie. Hierin wordt onder andere ook besloten hoeveel raamcontractanten er worden geselecteerd.

Januari 2023
Er zijn op dit moment geen updates te melden over dit traject. De instellingen die deelnemen aan het kernteam doorlopen op dit moment het interne besluitvormingsproces over de inkoopstrategie. De verwachting is dat er eind februari meer duidelijkheid is.

 

 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen