chatGPT en de impact op onderwijsinstellingen

De Special Interest Group AI in Education heeft een vragenlijst opgesteld. Doel van deze vragenlijst is in om in kaart te brengen van waar de instellingen op dit moment mee bezig zijn als het gaat om de impact van chatGPT en de rol die SIG AI in Education kan spelen voor de instellingen.

Link naar de vragenlijst:  edu.nl/fqtcf

 

ChatGPT is een gamechanger voor het onderwijs. Volgens sommige experts biedt het ontzettend veel kansen om het leerproces te verrijken met nieuwe mogelijkheden, maar het kan goed zijn dat niet iedereen in de onderwijsorganisatie dit direct voor zich ziet of weet waar die zijn zorgen kan uiten. De afgelopen twee maanden zijn er veel artikelen, blogsposts en werksessies georganiseerd over de impact op het onderwijs. Op deze community site wordt in diverse posts ingegaan op de vele kansen maar ook de uitdagingen waar het Onderwijs voor staat bij het gebruik van deze technologie.

De Special Interest Group AI in Education heeft een vragenlijst opgesteld.  Doel is ontwikkelingen van instellingen in kaart te brengen als het gaat om de impact van chatGPT en de inzet van AI in het onderwijs. Waar liggen behoeftes en waar kan de SIG AI in het Onderwijs ondersteunen en verbindingen leggen?

Link naar de vragenlijst:  edu.nl/fqtcf

Wij hopen dat velen van jullie de tijd nemen om deze vragenlijst in te vullen.

Auteur

Innovation, ideas, visions for e-learning at the University of Amsterdam…

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties