De toekomst van de campus: We need you!

Heb jij ideeën over de toekomst van de campus in het mbo, hbo en wo? En wil jij hier graag over meedenken en praten? Dan hebben wij goed nieuws! Het SURF Future Campus project organiseert in mei en juni vier regiobijeenkomsten door heel Nederland, waarin we samen werken aan het creëren van diverse toekomstscenario's.

De regiobijeenkomsten zijn bedoeld voor docenten, leveranciers, facilitaire medewerkers, bestuurders, studenten, beleidsmedewerkers en iedereen die zich bekommert over of gewoon graag wil meedenken over de toekomst van de campus, zowel online als fysiek. De regiobijeenkomsten beginnen om 9 en eindigen om 17 uur. Versnaperingen zijn inbegrepen.

Samen brainstormen we over scenario’s voor de campus van de toekomst. We beginnen in de ochtend met het identificeren van de belangrijkste drijvende krachten en trends in relatie tot campusontwikkeling. Na een heerlijke lunch duiken we in scenario ontwikkeling. We bedenken passende titels en beschrijven een dag in het leven van een student uit de toekomst. Middels prikkelende werkvormen werk je zodoende aan diverse toekomstscenario's.

Er vinden drie bijeenkomsten plaats op de volgende data en locaties:

  • 23 mei bij Saxion in Apeldoorn (open voor iedereen, maximaal 30 deelnemers) MELD JE AAN
  • 25 mei in Eindhoven (open voor iedereen, maximaal 30 deelnemers) MELD JE AAN
  • 1 juni bij de Universiteit van Amsterdam (open voor iedereen, maximaal 30 deelnemers) MELD JE AAN

Een van onze belangrijkste projectdoelen is verbinden. Daarom willen we graag samen werken aan de toekomst van de campus en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Meld je dus snel aan en denk met ons mee. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten op een van onze bijeenkomsten!

Let op: deze regiobijeenkomsten verschillen van de recente regiobijeenkomsten georganiseerd door het ministerie van OCW. Waar zij zich richten op het volledige onderwijssysteem, zoeken wij een verdiepingsslag. Er is afgestemd.

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties