Op verkenning naar SXSW

Ben jij altijd opzoek naar het nieuwste van het nieuwste? Ben je benieuwd naar what’s next op het gebied van technologie? Misschien is de conferentie SXSW 2019 iets voor jou!

Dompel je tijdens een bezoek aan SXSW onder in thema’s als Blockchain, AR, AI, Machine learning en laat je inspireren vanuit een breed scala aan sectoren waar de nieuwste technieken, innovaties en technologische trends worden besproken.

Een klein clubje vernieuwers uit het hoger onderwijs gaat op verkenning naar deze conferentie en ze zoeken nog meer reisgenoten. Deze mensen uit verschillende onderwijsinstellingen in Nederland gaan van de gebaande paden af en verkennen of deze conferentie interessant kan zijn voor een studiereis in 2020 en wat deze conferentie kan betekenen voor innovatie in en van het Nederlandse hoger onderwijs.

Wat is SXSW

South by Southwest, SXSW of South By in de volksmond, is een jaarlijks terugkerende conferentie over vernieuwing op het gebied van film, interactieve media, muziek en technologie. Het vindt midden maart plaats in Austin Texas en duurt 10 dagen. Naast een conferentie en festival zijn er meerdere beurzen. https://www.sxsw.com/.

De reis

De opzet van de reis naar SXSW is van 7 maart tot 13 maart 2019, ook afhankelijk van de gekozen reisdata. We bezoeken daarbinnen de conferentie 4 dagen.

In gezamenlijkheid wordt een hotel en vlucht gekozen. Kosten zijn voor de instelling.

Heb je interesse om aan te sluiten? Laat het voor de kerst nog weten via lieke.rensink@surfnet.nl.

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties