Met plezier 2 uur in de auto voor een bijeenkomst over toetsen en aanbesteden

Alwin Wullink en Erwin Scholte van Hogeschool Saxion waren al vroeg op pad op donderdag 1 februari. Om half 10 reden ze de TU/e campus op om 20 collega’s van andere instellingen en SURF te ontmoeten.

De reden: het verzamelen en delen van kennis van verschillende toetsapplicaties en het aanbesteden daarvoor. Een lastig proces en hoe mooi als je je kennis en ervaringen kunt delen met collega’s die in hetzelfde schuitje zitten?

De SIG Digitaal toetsen nam het initiatief voor de bijeenkomst. Silvester Draaijer van de VU ziet de deadline voor een nieuwe aanbesteding alweer naderen en kwam op het idee om de community te starten. Ludo van Meeuwen van de TU/e, voorzitter van de SIG was gastheer. Vanuit SURF inkoop haakten Ellena Papageorgiou en Marco Wiese aan om de aanwezigen meer te vertellen over de rol die SURF kan vervullen bij de aanbesteding.

Over de community

De community komt nog circa 5 keer bij elkaar. De volgende bijeenkomst is bij de VU op 6 juni van 10.00 tot 13.00 uur. Hierin komt het opstellen van een plan van eisen voor toetssoftware aan bod.

De details van deze bijeenkomst kun je terug vinden in het verslag in onze Teams omgeving.

Ook meedoen?

De community staat open voor nieuwe leden! Meld je aan via digitaaltoetsen@surf.nl.

 

Bijenkomst 1

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties