Ontdek welke experts spreken op de SURF Onderwijsdagen 2021

Hoe zetten we na de groeispurt in het onderwijs een bloeispurt van ICT-vernieuwing in gang? Hoe organiseren we het onderwijs van morgen? Doe nieuwe ideeën op, luister naar succesverhalen en ontmoet inspirerende vakgenoten en leveranciers tijdens de 23e SURF Onderwijsdagen op 9 & 10 november. Het draait meer dan ooit om het ontmoeten en in gesprek gaan met elkaar! Door het delen van onze lessen en kennis maken we samen die stap voorwaarts.

SURF Onderwijsdagen

Highlights

Een greep uit wat je kunt verwachten op de SURF Onderwijsdagen 2021:

  • Derk Loorbach, directeur DRIFT en hoogleraar sociaal-economische transities aan de EUR, laat zien hoe digitalisering als breekijzer fungeert in de transitie van het Nederlandse hoger onderwijs.
  • Met Nynke Bos, lector Teaching, Learning & Technology aan Hogeschool InHolland, blikken we vooruit naar het onderwijs van de toekomst.
  • Gesproken column van Barend Last, onderwijskundig specialist Universiteit Maastricht: Blended onderwijs was er altijd al.

Programma dag 1

Programma dag 2

Live programma in Den Bosch

Tijdens het plenaire programma betreden inspirerende experts het podium om hun visie en kennis te delen. In de 6 sessierondes over het onderwijs van morgen kies je zelf de sessies die jou aanspreken. Uiteraard zijn er uitgebreide mogelijkheden tot interactie en netwerken, met collega's uit het onderwijsveld en met meer dan 30 onderwijsleveranciers.

Koop nu je ticket met korting

Zorg dat je er snel bij bent. De early-birdkorting van 100 euro op het hele programma geldt nog tot en met 14 oktober.

Koop je ticket

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties