Oproep sessies SURF Onderwijsdagen 2020

Allereerst mijn complimenten voor het adaptief vermogen van iedereen op hogescholen, universiteiten en mbo-instellingen: ik vind het indrukwekkend wat er allemaal op poten wordt gezet. In deze tijd blijkt meer dan ooit dat technologie ons veel kansen biedt. Maar het roept ook vragen op: hoe zit het met privacy, eigenaarschap en toegankelijkheid? De SURF Onderwijsdagen zijn al tientallen jaren dé inspiratiebron op het gebied van onderwijsvernieuwing met ICT in Nederland. Juist dit jaar vind ik het van belang om samen te navigeren en antwoorden op de vragen van deze tijd te zoeken. Hoewel de vorm nog onzeker is, weten wij dan ook zeker dat we de SURF Onderwijsdagen gaan organiseren. Doe jij mee?

Samen navigeren

Hoe navigeren we samen in het snel veranderende onderwijslandschap? Dat is de vraag die centraal staat op de SURF Onderwijsdagen 2020. Op verschillende manieren gaan we deze vraag beantwoorden: met inspirerende keynotes, in talkshows en door lezingen, interactieve sessies en workshops. Het belang en de kracht van samenwerking in de digitale transformatie staan daarbij centraal. We zijn dan ook op zoek naar inspirerende casussen, prangende vraagstukken of mooie praktijkvoorbeelden die laten zien hoe onderwijsinstellingen navigeren in het digitale onderwijslandschap.

Navigeer jij mee?

Dus heb je iets vanuit jouw instelling dat je met anderen in het wo, hbo en mbo wilt delen in een sessie? Dien dan uiterlijk 29 mei je sessievoorstel in. Ik hoop jullie te ontmoeten op de SURF Onderwijsdagen 2020! Tot die tijd: weet SURF te vinden, maar blijf bovenal gezond en houd vol!

Vragen of meer informatie?

  • Alle informatie over de SURF Onderwijsdagen voor mbo, hbo en wo vind je op www.surf.nl/onderwijsdagen.
  • Volg de SURF Onderwijsdagen op Twitter en de #OWD20 voor het laatste nieuws.
  • Neem contact op met owd@surf.nl.

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties