Schrijf je in voor de Challenge day 2018: presentatie diverse tools voor peer feedback en peer assessment

Wil jij of ben jij aan de slag met peer feedback en peer assessment in een online of blended context? Kom dan naar de Challenge day 2018 op donderdag 27 september. SURF heeft leveranciers van peerfeedback- en peerassessmenttools uitgedaagd te presenteren hoe hun product docenten in staat stelt peer feedback en peer assessment in te zetten in een online of blended onderwijscontext.

Op die dag laten 6 leveranciers zien hoe hun tool inzetbaar is in uiteenlopende onderwijskundige scenario’s en hoe de tool te integreren is binnen het bestaande applicatielandschap van de instellingen: welke functionaliteit hebben de diverse tools en van welke standaarden maken zij gebruik?

Overzicht leveranciers en hun tools

De 6 leveranciers en hun tools op een rij:
 

  • CSS Breda presenteert de Peer feedback community
  • PeerScholar presenteert hun gelijknamige tool
  • Revisely presenteert hun gelijknamige tool
  • FeedbackFruits presenteert Peer Review
  • Peergrade presenteert hun gelijknamige tool
  • Parantion presenteert Scorion Peer Evaluatie

Onderwijsinnovatie versnellen

Het doel van de Challenge day is samenwerking tussen marktpartijen/leveranciers en onderwijsinstellingen te bevorderen. SURF daagt daarvoor marktpartijen uit om samen te werken aan vraagstukken die bij meerdere instellingen centraal staan, om zo onderwijsinnovatie te versnellen. Want: innoveren doe je samen.

Dit jaar kent de Challenge day 2 challenges waarvan Peer feedback en peer assessment in online onderwijs er 1 is. De andere challenge richt zich op integratievraagstukken van de modulaire leeromgeving: hoe wordt de modulaire leeromgeving (visueel) 1 geheel?

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor medewerkers in het mbo, hbo en wo die zich bezighouden de doorontwikkeling van de digitale leeromgeving, met online of blended onderwijs of met flexibilisering van het onderwijs, en die geïnteresseerd zijn in de functionaliteiten en specificaties van de verschillende tools die op markt beschikbaar zijn voor het inrichten van peer feedback en peer assessment.

Zie voor meer informatie https://www.surf.nl/nieuws/terugblik-challenge-day-2018-samen-werken-aan-onderwijsinnovatie

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties