Schrijf je in voor de SURF Onderwijsdagen 2017!

Laat je op 7 en 8 november in het World Trade Center in Rotterdam inspireren over hoe je onderwijs op maat realiseert met behulp van ICT. Dit jaar staat onderwijs in beweging centraal: welke veranderingen zijn nodig om onderwijs op maat aan te bieden? Je kunt je tot en met 23 oktober met korting inschrijven.

Onderwijs in beweging

Het thema van de SURF Onderwijsdagen is onderwijs op maat, met dit jaar extra aandacht voor onderwijs in beweging. Om onderwijs op maat te realiseren, moeten instellingen namelijk processen veranderen, gebaande paden verlaten, kortom in beweging komen. Het programma bevat mooie voorbeelden van instellingen die al in beweging zijn gekomen en op een effectieve, efficiënte en innovatieve manier ICT gebruiken om onderwijs op maat aan te bieden.

Diverse thema’s

Tijdens de SURF Onderwijsdagen op 7 en 8 november voor het mbo, hbo en wo kun je sessies volgen over de volgende thema’s: online en blended onderwijs, digitaal toetsen, learning analytics, onderwijslogistiek, digitale leeromgeving, open leermaterialen en nieuwe technologieën. Je kunt sessies binnen één themalijn volgen of juist sessies uit verschillende thema’s combineren.

Let op: in tegenstelling tot voorgaande jaren is er geen aparte ho-dag. Het programma is dit jaar zo samengesteld dat beide dagen bedoeld zijn voor het mbo én het ho (hbo en wo). Belangrijk om te weten: de sessies die vanuit mbo-instellingen worden verzorgd zijn op woensdag 8 november gepland.

Programma

Schrijf je in!

Kom ook in beweging en schrijf je in. Je kunt je voor onderdelen inschrijven of voor het gehele congres. Tot en met 23 oktober krijg je 25 euro korting op de preconferentie en 50 euro op de toegangsprijs per congresdag.

Meer informatie

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties