15-18 maart Online Onderwijsdagen Radboud Universiteit en HAN University of Applied Sciences

Er was eens... een onderwijsinstelling die studenten de wereld liet ontdekken met online gastcolleges en online onderwijs in het buitenland. Studenten hoefden zich niet te bekommeren om cijfers, alles draaide om voortdurend groeien aan de hand van feedback van docenten en medestudenten.

Hoe ziet het onderwijs na de huidige pandemie er volgens jou uit? Hoe wil jij doceren? Hoe willen studenten leren? Deel jouw ideeën en doe nieuwe inzichten op tijdens de Onderwijsdagen 2021.

De Radboud Universiteit en de HAN University of Applied Sciences presenteren van 15 maart tot en met 18 maart 2021 vier dagen lang een veelzijdig online programma. Docenten en andere onderwijsliefhebbers worden uitgenodigd om deel te nemen aan workshops en lezingen. Daarnaast hebben we heel veel artikelen, podcasts en videoclips die je op eigen gelegenheid kunt lezen, beluisteren en bekijken.

Aankondiging Onderwijsdagen RU-HAN

Online leren en toetsing

Binnen het thema Happily Ever After kijken we vooruit naar hoe we onze online onderwijservaringen mee kunnen nemen naar een gelukkige toekomst. Elke dag staat een van de twee subthema’s toetsing en online leren centraal en zorgen we met een liveshow en keynote-spreker voor inhoudelijke focus. Daaromheen zijn er workshops, Q&A-sessies met de keynote-sprekers en kun je kiezen uit heel veel ‘kennissnacks’ om op je eigen moment terug te kijken, te lezen en te luisteren. Zo geef je vorm aan je eigen programma en kun je een invalshoek kiezen die bij jou past.

Meld je aan!

Kijk voor meer informatie en het programma op www.ru.nl/onderwijsdagen

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen