Challenges tweede editie Startup in Residence EdTech live

De challenges van de tweede editie van Startup in Residence EdTech zijn live! Daarvoor zoeken we startups die de uitdaging aan willen gaan. In het Startup in Residence EdTech programma werken onderwijsinstellingen samen met startups aan uitdagingen binnen het hoger onderwijs, waarbij educatieve technologie (EdTech) een mogelijke oplossing biedt. Ben jij met je startup een mogelijke match voor een van de 9 challenges? Meld je dan nu aan of maak je interesse kenbaar!

De challenges

Na een succesvolle eerste editie van Startup in Residence EdTech met drie pilots als gevolg, zoeken we startups voor de 9 geformuleerde challenges. Die challenges variëren van het verbinden van studenten met innovatieve ideeën tot aan het herkennen van gekopieerde beelden in open onderwijsmateriaal. We zoeken startups uit de EU van maximaal 6 jaar oud met maximaal 20 fte aan personeel. Ben je benieuwd of er iets voor je tussen zit? Bekijk hier alle challenges.

Pilots en trainingsprogramma

Binnen het programma werk je een half jaar samen aan de EdTech-uitdaging én krijg je de mogelijkheid om je product te testen binnen de onderwijsinstelling. Omdat er een Europese aanbesteding aan vooraf gaat, heb je de kans op een pilot en inkoop op lange termijn. Ook krijg je de mogelijkheid om als startup verder te ontwikkelen: we bieden een mentor- en trainingsprogramma aan gericht op specifieke thema's die tijdens het proces spelen.

Meld je aan

Ben je een mogelijke match? Of wil je meer weten over het Startup in Residence EdTech programma? Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met me op via liselotte.westerveld@surf.nl. Aanmelden kan tot 24 mei.

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen