Input gevraagd omtrent Learning Analytics!

Werk jij aan learning analytics in het mbo, hbo of wo? Of ken je iemand binnen je instelling die hieraan werkt? Help ons dan vooral!

In januari 2024 zijn we gestart met het Npuls project “Best and worst practices learning analytics”. In ons project brengen we goede voorbeelden en geleerde lessen in kaart omtrent verschillende toepassingen van Learning Analytics (LA). Hiermee hopen we zowel beginnende als lopende ontwikkelingen te ondersteunen om LA landelijk vorm te geven.

Enkele instellingen hebben al gereageerd, maar we zoeken nog volop input om een beeld te krijgen van welke thema’s omtrent LA nu relevant zijn om ons op te richten in ons project. Onze vraag aan instellingen is daarom: in hoeverre zetten jullie learning analytics al in? En op welke thema’s is het voor jullie waardevol om best practices op te ontvangen?

Invullen duurt slechts 5 minuten. De vragenlijst blijft beschikbaar tot eind februari.

Zelf niet aan de slag met learning analytics maar hoor je er op de wandelgangen wel eens wat over? Wijs je Npuls-sleutelteams-collega's op dit bericht of stuur het naar andere collega's door. 

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan. Veel dank! 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties