Leergang Data Science: data analytics & AI in het hoger Onderwijs

De zone Studiedata van het Versnellingsplan, het Erasmus Centre for Data Analytics en SURF hebben een nieuwe leergang ontwikkeld gericht op het versterken van data kennis en de inzet van analytics en artificial intelligence in de context van het hoger onderwijs. Met als doel het bewerkstelligen van daadwerkelijke verandering in het omgaan met studiedata binnen een instelling, over muren van afdelingen heen. De eerste editie start op 5 april 2022. Meld je aan! 

Analytics, machine learning, strategie, privacy en ethiek

De leergang bestaat uit 16 dagdelen en bestaat uit een inhoudelijk en een praktijk deel. In het inhoudelijke deel bieden experts uit wetenschap én praktijk een overzicht van de ‘state of the art’ op verschillende terreinen: analytics, machine learning, transformatie, privacy en ethiek, aangevuld met aansprekende praktijkvoorbeelden uit het hoger onderwijs.

Je gaat in teams aan de slag met een praktijkcasus van de eigen organisatie, waarin het hele ‘wiel van data science’ aan bod komt (van contracteren van een opdrachtgever, verhelderen van de vraag achter de vraag, tot het ontsluiten van data, analyseren en presenteren van de inzichten).

De eerste editie is van 5 april t/m 5 juli 2022.

Kijk voor meer informatie over de leergang, de uitgebreide brochure of om je aan te melden op Leergang Data Science: Leadership challenge analytics en AI in het hoger onderwijs | SURF.nl 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties