Ontwerpsessie: Hoe kunnen verschillende technieken en toepassingen van AI in het onderwijs (AIED) inzichtelijk worden gemaakt?

Vrijdag 10 juni, 13:30-15:00 verzorgt de HvA in het kader van de Maand van AI in het onderwijs, onderstaande online ontwerpsessie over de vraag "Hoe kunnen verschillende technieken en toepassingen van AI in het onderwijs (AIED) inzichtelijk worden gemaakt?".  

Artificiële Intelligentie (AI) kan op zeer verschillende manieren worden gebruikt in het onderwijs, zoals intelligente feedback op antwoorden, automatische generatie van oefeningen, interactieve diagrammen, automatische analyse van en feedback op teksten, personalisatie van leerpaden, patroonherkenning in het gebruik van elektronische leeromgevingen, en ondersteuning van docenten m.b.v. onderwijsdata. Veel van deze mogelijkheden zijn echter nog relatief onbekend, en het is de vraag hoe deze het best inzichtelijk gemaakt kunnen worden. Aan wat voor informatie is behoefte, en hoe kan die het best worden gepresenteerd? 

Ben je een docent (of andere onderwijsprofessional) met interesse in toepassingen van Artificiële Intelligentie in het onderwijs, of heb je al ervaring of expertise op dit gebied, dan ben je van harte welkom mee te doen! 

Meer info en aanmeldingen:
https://lnkd.in/erfgtNP

Auteur

Geinteresseerd in menselijke en artificiële intelligentie (AI), en hoe die…

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties