Uitnodiging: online workshop over het implementeren en opschalen van learning analytics

***Update: Het definitieve programma is nu bekend! ***

De SIG LA nodigt je uit voor een online verdiepende sessie over het implementeren en opschalen van learning analytics op vrijdag 18 oktober van 10.00-12.00 uur. Daarvoor maken we gebruik van de ervaringen en kennis die we in onze SIG hebben.

Het programma bestaat uit twee delen: de verdiepende sessie vanuit de SIG, en een informatiesessie die vanuit Npuls wordt georganiseerd.

10:00-11:30 Deel 1: Opschalen van LA

Presentatie van 2 use cases over opschalen van LA:

  • Erwin van Vliet, opleidingsdirecteur en universitair hoofddocent bij de Universiteit van Amsterdam, zal vanuit zijn ervaringen vertellen over twee experimenten vanuit zijn opleiding en het opschalen daarvan, met als vertrekpunt de student/het vak.
  • Nils Siemens, informatiemanger bij de Hogeschool van Amsterdam, zal vertellen over hoe zij afgelopen jaren hebben gewerkt aan Onderwijsdata en wat voor stappen zij zetten om verder te komen, met als vertrekpunt hogeschool beleid/strategie.

Stel daarna al je vragen over de twee use cases.

11.30-12.00 Deel 2: update vanuit Npuls project "best and worst practices LA"

Het Npuls project "best and worst practices LA" verzamelt praktijkverhalen en resultaten uit internationaal onderzoek, en zet deze om in toegankelijke magazines over toepassingen van LA. In deze sessie geeft het projectteam een update over hun resultaten tot nu toe en licht hun plannen voor 2025 toe.

---

Doelgroep: collega's in mbo, hbo, wo die learning analytics een stap verder willlen brengen in hun organisatie.

De sessie zal online plaatsvinden. 

Kernwoorden: opschalen, verduurzaming, stakeholdermangement, dicht bij onderwijs, ict-beleid, verantwoord digitaliseren, privacy

Link voor deelname: https://edu.nl/xtc97

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties