4th Innovative Learning Spaces Summit 19-20 sept 2019, korting voor SURF SIG Learning Spaces

Ook dit jaar zal de internationale Innovative Learning Spaces Summit plaats vinden in Barcelona, en wel op 19 en 20 september  2019.

Logo van Innovative Learning Spaces Summit 19-20 september 2019 Barcelona Spain

Het is een kleinschalige conferentie (ongeveer 120 internationale deelnemers) met een mix van onderwijs mensen, vastgoed en facilitair en bibliotheek vertegenwoordigers en architecten en bouwadviseurs en meubelbranche.

Het onderwerp innovative learning spaces wordt van alle kanten belicht en door de kleinschaligheid is er veel onderlinge uitwisseling tussen de deelnemers. Voorgaande jaren hebben de volgende HO- instellingen al deze summit bezocht: HKU, Inholland, NHTV, Radboud Universiteit, Stenden, TU Delft, TUe, Universiteit Maastricht, UvA, UU, UT, VU en Windesheim.

Het is ons nu gelukt om een speciale groepskorting te krijgen voor deelnemers die aangesloten zijn bij de SIG Learning spaces. Ga je met 2 personen van jouw instelling dan is de korting nog groter.
Bijgaand het programma met alle sprekers voor 2019.

De aanmeldingen worden nu gedaan en er is nog plaats voor vertegenwoordigers van de  SURF SIG Learning Spaces. 

Geef bij je aanmelding de referentie door: SURF SIG Learning Spaces 

Heb je belangstelling om te gaan geef het dan ook even door aan Marij Veugelers veugelers@uva.nl . Zij heeft contact met de congresorganisatoren inzake deze kortingsregeling. 
 

Bijlage

brochure-4th-innovative-learning-spaces-summit-barcelona-2019.

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties