Verlengd tot 15 nov de enquête: Ervaringen met Hybrid virtual classrooms

Op 30 oktober was het zeer druk bezochte webinar "De snelle opkomst van Hybrid virtual classrooms"

Hybrid virtual classrooms staan de laatste maanden in de belangstelling vanwege de COVID-beperkingen om ‘gewoon’ samen te komen op de campus. De SURF SIG Learning Spaces heeft een enquête uitgezet om te horen hoe instellingen er nu mee bezig zijn. De eerste resultaten zijn gepresenteerd tijdens dat webinar en toen is ook besloten om nog meer data te verzamelen en de inzameling te verlengen tot 15 november. 
Heb jij de afgelopen periode een Hybrid virtual classroom opgezet? Vul dan de enquête in.

Ga naar de enquête

Hybrid virtual classroom
In een Hybrid virtual classroom zijn enkele studenten in de fysieke ruimte en andere studenten doen via schermen online mee. Bij een volledige virtual classroom zijn alle studenten via schermen online deelnemer.
Voor de corona periode waren nog maar een paar ruimtes ingericht als Hybrid virtual classroom. Bijvoorbeeld bij de Universiteit Utrecht en bij de KU Leuven. Nu zien we dat bij meerdere instellingen in het hoger onderwijs snelle oplossingen worden bedacht voor een Hybrid virtual classroom.
Vaak wordt hierbij gebruik gemaakt van traditionele onderwijsruimtes en eenvoudige technieken.

Deel jouw oplossing via de enquête
Via deze enquête willen we vooral een beeld te krijgen van de snelle oplossingen die nu bedacht worden voor Hybrid virtual classrooms.

Heeft jouw instelling één of meerdere van deze ruimtes ingericht? Deel dan jouw ervaringen via de enquête. We horen het ook graag als je geen ruimtes hebt ingericht. Je kunt de enquête invullen nog tot en met 15 november !!

We hopen binnenkort een webinar specifiek over de technische en fysieke aspecten te organiseren van Hybrid Classrooms. Heb je belangstelling om daaraan mee te denken laat het ons dan even horen. 

Alvast dank voor het invullen!

Namens het kernteam Learning Spaces,
Marij Veugelers 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties