Webinar Npuls, wendbaar georganiseerd onderwijs

Op woensdag 24 januari van 12.00 uur tot 13.00 uur organiseren we het webinar: “Npuls, wendbaar georganiseerd onderwijs”.

Dit is het 8e webinar in een 9-delige reeks over Flexibilisering: “weten we al wat studenten willen?” In deze reeks gaan we dieper in op de impact van flexibilisering op onderwijs vanuit onderwijskundig en organisatorisch perspectief.

Npuls werkt toe naar een sector die hoogwaardig onderwijs verzorgt, dat doorlopend wordt geactualiseerd. Om instellingen daartoe in staat te stellen, wordt gewerkt aan sectorbrede afspraken en standaarden, zodat we sneller onderwijsaanbod kunnen ontwikkelen dat tegemoetkomt aan nieuwe vragen en we een grotere verscheidenheid aan leerpaden kunnen faciliteren. De transformatiehub wendbaar georganiseerd onderwijs richt zich binnen Npuls in het bijzonder op de randvoorwaarden die dit mogelijk maken.

In dit webinar komen de volgende thema’s aan bod:

  • Studentmobiliteit
  • Microcredentials
  • Eduwallet

De drie aanvoerders van de hub (Ulrike Wild, Ashwin Brouwer en Bram van der Kruk) nemen je mee in de ontwikkelingen en plannen van de hub en gaan met jullie in gesprek over de bijdrage die de hub wil leveren aan flexibilisering van het vervolgonderwijs in Nederland.

Datum:              24 januari 2024
Tijd:                    12.00 - 13.00 uur

Meld je aan voor dit webinar
 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties