Webinar Samen Versnellen online

Wil je van opleidingsroutes naar studentroutes?

Speel dan samen met je collega’s Samen Versnellen, een spel ontwikkeld door de zone Flexibilisering. Op 11 oktober gaf de SIG Onderwijslogistiek in samenwerking met het Versnellingsplan een webinar over het spel.

Samen Versnellen is een teamtrainingspel ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten en bevat realistische studentvragen uit de praktijk.

Wat is het doel van het spel?

Het doel is om samen met collega’s te ontdekken wat flexibilisering inhoudt voor het onderwijs en de organisatie.  Je gaat aan de slag met bijgeleverde praktijksituaties of levert een eigen voorbeeld aan, om zo onderling kennis te delen en met elkaar oplossingen te bedenken voor verschillende vraagstukken.

Voor wie is het spel?

Samen Versnellen kun je het beste binnen je eigen onderwijsinstelling spelen met collega’s van verschillende afdelingen, zoals docenten, een kwaliteitsmedewerker, het management, de functioneel beheerder en de procescoördinator. Het is dus geschikt voor collega’s uit zowel de organisatie- als de onderwijskant binnen een instelling.

Bekijk het webinar over het Samen Versnellen spel

Kijk hier het webinar terug van 11 oktober waarin je uitleg krijgt over de totstandkoming van het Samen Versnellen spel en de ervaringen van gebruikers tot nu toe. Ook leggen we uit hoe je het spel speelt binnen je instelling. 

Meer informatie?

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties