Nieuw! Community Online events

Na de afgelopen maanden hard te hebben gewerkt aan online onderwijs, staan de hoger onderwijsinstellingen in Nederland over een paar weken voor een nieuwe uitdaging: online hun nieuwe studenten verwelkomen tijdens de introductieweken. Maar ook in de maanden daarna is het waarschijnlijk dat zij hun evenementen voor onderzoekers, medewerkers en studenten (deels) online moeten organiseren door de Coronamaatregelen.

Voor wie specifiek geïnteresseerd is in het organiseren van grootschalige online evenementen, heeft de Vraagbaak Online Onderwijs (initiatief van ComeniusNetwerk, Versnellingsplan, ECIO en SURF) de Community Online events in het leven geroepen. Daar vind je informatie, kun je kennis delen en bouwen we een netwerk. Abonneer je door de groep te volgen en blijf op de hoogte.

Sta je binnenkort al voor de uitdaging om een online evenement te organiseren? Volg dan vandaag (2 juli) om 11.00 uur het eerste webinar Grote online evenementen organiseren. Daar zullen collega's hun ideeën en uitdagingen pitchen en inventariseren we de verdere behoeftes. 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties