Deel je ervaringen met Open Educational Practices en Open Science

Heb je binnen je onderwijsinstelling ervaring met Open Science (Open Access en Open (FAIR) Data) en/of Open Educational Practices (activiteiten met toepassingen van open leermaterialen)? Laat het de zone Naar digitale (open) leermaterialen weten! 

Adoptie Open Science & Open Educational Practice

In het kader van het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met IT wil de zone Naar digitale (open) leermaterialen toewerken naar een meer geïntegreerde aanpak om de adoptie van zowel Open Science als Open Educational Practices binnen instellingen te versnellen. Daartoe willen we een ronde tafel bijeenkomst organiseren met diverse stakeholders en experts uit beide gebieden. 

Doel is om te verkennen welke potentiële voordelen er behaald kunnen worden door een meer geïntegreerde benadering van Open Science en Open Educational Practices en op welke wijze een dergelijke benadering kan worden gerealiseerd. 

Deel je ervaringen en vraagstukken

Voor deze bijeenkomst verzamelt de zone zoveel mogelijk ervaringen met zowel Open Science als Educational Practices. Wil je een steentje bijdragen en ons helpen met input voor de ronde tafel? Zie de oproep voor meer informatie en het formulier: Ervaringen Open Educational Practices en Open Science

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen