Registreer je nu voor de SURF Netwerkdag!

Dinsdag 20 juni 2023 vindt de volgende editie van de SURF Netwerkdag plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Het event dat netwerktechnologie en innovatie met elkaar verbindt en waar je wordt bijgepraat over trends op vast en draadvrij netwerkgebied. Wil jij hier bij zijn?

Registreer je nu voor de SURF Netwerkdag!

De onderste laag boven

Het thema van 2023 is 'De onderste laag boven'. Het hele evenement gaat over onderwerpen die een relatie hebben met netwerktechnologie. De onderste laag van een netwerk, de technologie, komt terug in alle onderdelen van deze dag.

Wat kun je verwachten?

  • Het programma bestaat uit verschillende interactieve en plenaire onderdelen, afgewisseld met discussies en demonstraties.
  • We vertellen wat wij bij SURF de afgelopen tijd hebben gedaan, maar ook veel instellingen laten zien waar zij mee bezig zijn geweest.
  • We praten over dingen die we allemaal leuk vinden, zoals netwerken en techniek, maar we hebben het ook over gezamenlijke uitdagingen zoals cybersecurity en weerbare infra en zoeken hierin de verbinding met elkaar.
  • Een leuke en inspirerende dag waar kennis opdoen, elkaar ontmoeten en netwerken centraal staan.

Bekijk het programma.

Spread the word!

Ken jij netwerkbeheerders, ICT-managers of andere personen voor wie de SURF Netwerkdag interessant kan zijn? Nodig deze dan gerust uit. De Netwerkdag is toegankelijk voor iedereen die iets doet op het gebied van netwerk (uitgezonderd leveranciers). Ongeacht of je lid bent van SURF of niet. Deel bijvoorbeeld onze LinkedIn post en tag SURF.  

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 1 reactie