Ga je met ons mee naar de Media & Learning Conferentie in Leuven 19-21 juni?

Ben jij in je werk bezig met XR in het onderwijs en heb je zin in een interessante conferentie en tegelijkertijd jouw XR netwerk uitbreiden? Ga dan mee met de Nederlandse delegatie naar de Media & Learning 2023 conferentie! Naast de conferentie zelf hebben we een interessant programma op de maandagmiddag samengesteld. 

De conferentie heeft als thema ' Where Pedagogy meets Media'  en zal plaatsvinden in Leuven op 20 en 21 juni. De Media & Learning associatie richt zich steeds meer op XR naast ‘ traditionele ‘ media. Dus komt dit thema  in bod in een groot aantal sessies. Een greep uit het aanbod: 

  • De openings keynote op dinsdag van Jeremy Nelson gaat over het opschalen van XR in hoger onderwijs. 
  • Ook woensdag in de ochtend gaat de keynote over XR. Carl Boel vertelt dan meer over het trainen van soft skills met XR vanuit het perspectief van docenten en studenten.

Daarnaast zijn er nog veel meer interessante XR sessies en demonstraties.

Nederlandse delegatie

Nederlanders die naar de conferentie gaan nodigen we uit om zich aan te sluiten bij de Nederlandse delegatie. Een manier om je Nederlandse netwerk uit te breiden en de opgedane kennis te bespreken met collega expert die voor een deel dezelfde context hebben. Naast een diner, optioneel te boeken, organiseren we de middag voor de conferentie een inhoudelijk programma in Leuven.

Inhoudelijk programma

Op maandagmiddag 19 juni hebben we een aantal sprekers uit Vlaanderen uitgenodigd en gaan daarna samen het gesprek aan over XR in het onderwijs.  

Sluit je aan!

Interesse om je aan te sluiten? Lees de concrete informatie over de conferentie op Media & Learning 2023.

En lees meer over de Nederlandse delegatie en de studiereis op surf.nl: Studiereis naar Media & Learning conferentie.

Als je al bent ingeschreven voor de conferentie kan je je alsnog aanmelden voor de Nederlandse delegatie. 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen