Ga mee op studiereis en leer meer over (inter)nationale Centers for Teaching and Learning

Ben jij in je werk bezig met de vraag hoe Centres for Teaching en Learning eruit moeten gaan zien? Ben je op zoek naar (inter)nationale ervaringen? En heb je zin in een interessante conferentie en om tegelijkertijd jouw netwerk uit te breiden?

Ga dan mee met de Nederlandse delegatie naar de Media & Learning 2023 conferentie! 

De conferentie heeft als thema Where Pedagogy meets Media en zal plaatsvinden in Leuven op 20 en 21 juni. De rol van Teaching and Learning Centres zijn een belangrijk thema en komt op de conferentie dan ook aan bod. Zo is er op de woensdag een keynote van Alexandra Mihai van Maastricht University over de veranderende rol van Centres for Teaching and Learning (CTLs). 

Daarnaast zijn er verschillende sessies die ingaan op de rol van Centres for teaching and Learning, bijvoorbeeld de sessie Staff training met een aantal Europese voorbeelden.

Nederlandse delegatie 
Nederlanders die naar de conferentie gaan nodigen we uit om zich aan te sluiten bij de Nederlandse delegatie. Een manier om je Nederlandse netwerk uit te breiden en de opgedane kennis te bespreken met collega experts die voor een deel dezelfde context hebben. Naast een diner, optioneel te boeken, organiseren we de middag voor de conferentie een inhoudelijk programma in Leuven. 

Inhoudelijk programma 
Bij dit inhoudelijke programma op maandagmiddag 19 juni is een van de onderwerpen Centres for Teaching and Learning. We gaan samen met Peter Verbist van KU Leuven in gesprek over CTLs in Vlaanderen en Nederland. 

Sluit je aan 
Interesse om je aan te sluiten? Lees de concrete informatie over de conferentie op Media & Learning 2023

En lees meer over de Nederlandse delegatie en de studiereis op surf.nl: Studiereis naar Media & Learning conferentie. Daar staat ook hoe je je kunt aansluiten. 

Omslagfoto door Nicola Ricca via Unsplash

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen