Kom op 29 maart naar de open dag Future Learning Spaces

Ben je geïnteresseerd in de toekomst van de onderwijscampus en wil je kennis uitwisselen over de (fysieke) leeromgeving? Kom dan naar de open dag Future Learning Spaces op 29 maart! De SIG Learning spaces en Universiteit Utrecht nodigen je uit om de innovatieve ruimtes te bezoeken en kennis uit te wisselen over het thema hybride onderwijs.

Je kunt deelnemen aan een fysieke rondleiding langs de innovatieve ruimtes van de UU. Op deze dag staat het thema ‘Hybride onderwijs’ centraal, er wordt daarom aandacht besteed aan het uitwisselen van ervaringen en je kunt mee doen met discussies over didactische aspecten en de meerwaarde van hybride onderwijs.

*Update 17 maart 2022: Vanwege de grote belangstelling hebben we de inschrijving voor deelname op locatie gesloten.*

Wil je deelnemen aan (onderdelen van) deze open dag geef je dan op via dit formulier. De open dag is deels online te volgen.

Programma

9.30 – 11.00  Ontvangst in Hybrid Active Learning Classroom en toelichting project Future Learning Spaces (ook online te volgen)
11.00 -12.00 

Bezoek Werkgroepruimte met hybride functie
 

12.00 - 12.30 Wandeling naar Virtual classroom
12.30 – 13.00   Bezoek Virtual classroom (ook online te volgen)
13.00 – 14.00 Verzorgde lunch
14.00 – 15.00         Expert meeting hybride onderwijs

Locatie

De Hybrid Active Learning Classroom is te vinden op adres: Bolognalaan 101 op het Utrecht Science Park, lokaal 2.049; (verzamelen bij de receptie).
De Bolognalaan is enkele minuten lopen vanaf de bus/tramhaltes, halte Heidelberglaan. Er is (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving. 

De Future Learning Spaces bevinden zich in verschillende gebouwen op het Utrecht Science Park. Vanaf de Bolognalaan wandelen we gezamenlijk naar de ruimtes.

Het doel van deze Open dag

  • Inspiratie opdoen over future learning spaces en hybride onderwijs
  • Hybride en virtual classrooms ervaren. Aan de onderdelen in de Hybrid Active Learning Classroom en de Virtual Classroom kun je ook online meedoen
  • In gesprek met collega experts over de realisatie en inzet van de Hybrid en Virtual classroom

Meer informatie

Heb je vragen over de open dag dan kun je contact opnemen met Michel Jansen michel.jansen@surf.nl. Lees meer over hybride onderwijs op onze website.

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 4 reacties

Reactie van Lisanne Suri -…

Dag Jasper, ik ben zeer geïnteresseerd in jullie open dag, maar zit de gehele dag in een training. Is er van de online variant van de open dag achteraf ook een replay beschikbaar?

Als antwoord op door Lisanne Suri -…

Reactie van Jasper van Winden

Dag Lisanne, Jammer dat je op die dag verhinderd bent. Er komt helaas geen opname beschikbaar. Wel verschijnt er een verslag van de dag op deze communitypagina. Als je aan de hand daarvan nog verdere vragen hebt, kunnen we natuurlijk altijd nog verder in gesprek.

Reactie van Marieke Simonis

Beste Jasper,
Wat is de definitie van hybride onderwijs in dit geval? Dat wisselt nogal eens namelijk :)