Mosaic Active Learning Initiative Webinars

Met het Mosaic-programma heeft de Indiana University het actief en samenwerkend leren naar een hoger niveau getild. Het Mosaic initiative ondersteunt en experimenteert met onderwijs in innovatieve Learning Spaces. Daarbij voeren ze onderzoek uit op het gebied van ruimte, technologie en pedagogiek.

Ze delen graag de geleerde lessen van de afgelopen 5 jaar in een serie van 3 webinars. 

"Dit voorjaar organiseert het Mosaic Initiative van Indiana University drie webinars over het ontwerp van klaslokalen, ondersteuning van de faculteit en onderzoek naar klaslokalen voor actief leren. De webinars zijn interactief en stellen het publiek in staat vragen te stellen tijdens de webinars. 
 
De webinars zijn live op vrijdagen van 19u00 tot 20u15. 

Designing Large Active Learning Classrooms

Innovation Hall is onlangs geopend op de IUPUI-campus en is ontworpen om onderzoek, interdisciplinaire samenwerking en actief leren te ondersteunen. De eerste verdieping bevat drie klaslokalen: een collegezaal, een leslokaal voor actief leren en een 'leertheater'. Deze geavanceerde leerruimtes tonen niet alleen enkele van de nieuwste technologieën, maar ook ontwerpprincipes die instructie stroomlijnen en betrokkenheid stimuleren.
 
Doe mee met de virtuele tour en een Q & A-sessie over de klaslokalen van de Innovation Hall op vrijdag 29 januari. Registratielink  

The Mosaic Initiative at Five Years

Het Mosaic Initiative werd vijf jaar geleden gelanceerd aan de Indiana University ter ondersteuning van innovatief klaslokaalontwerp, onderzoek en actief leren in alle IU-klaslokalen. In dit webinar zullen hoogtepunten, voorbeelden en lessen uit de afgelopen vijf jaar van het Mosaic Initiative worden gedeeld.
 
Doe vrijdag 19 februari mee met met een gesprek en een vraag- en antwoordsessie over het Mosaic Initiative. Registratielink

Deelnemers aan een Mosaic bijeenkomst zitten rond een tafel met aan de kopse kant een monitor waarop ze samen kunnen weren.
JOLLY GOOD FELLOWS. The Faculty Fellows program is crucial to Mosaic’s mission. Each year, faculty members are chosen from a pool of applicants to spend two semesters researching and sharing their experiences with active learning classrooms. Foto: itnews.

Rondetafelgesprek Mosaic FellowsFacultaire ontwikkeling in Active Learning Classrooms - ALC's

Het Mosaic Faculty Fellows-programma is een eenjarig programma dat onderwijs en onderzoek ondersteunt in klaslokalen voor activerend onderwijs. In dit webinar zal de programmadirecteur van Mosaic een rondetafelgesprek voeren met van Mosaic Fellows die hun ervaringen met (en resultaten van) gerichte facultaire ondersteuning van ALC's zullen delen.
 
Doe mee met het rondetafelgesprek over het Mosaic Faculty Fellows-programma op vrijdag 12 maart. Registratielink"

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties