OPROEP: Deel jouw oplossingen voor hybrid virtual classrooms of virtual classrooms in de community!

Het nieuwe collegejaar is begonnen en we hebben allemaal meer tijd gehad om ons voor te bereiden op onderwijs dat grotendeels op afstand plaatsvindt. Alle instellingen gaan hier anders mee om. En juist daarom kunnen we veel van elkaar leren.

Het kernteam van de SURF community Learning Spaces inventariseert graag welke oplossingen gebruikt worden. We zijn van plan om eind oktober een SURFwebinar te organiseren over het thema Hybrid Virtual Classroom. We hopen zo snel een beeld te krijgen van wat er gaande is in het MBO en Hoger Onderwijs. 

Op social media worden al mooie, high end voorbeelden gedeeld, bijvoorbeeld de prachtige Hybrid Learning Theatre aan de UvA. Blijf dit vooral doen (en gebruik dan de hashtag #hybridvirtualclassroom), maar we zijn juist ook erg nieuwsgierig naar goedkopere, schaalbare oplossingen.

Om daar het goede voorbeeld in te geven, deel ik hierbij onze schaalbare oplossing voor een Virtual Classroom die ontwikkeld is door de audiovisuele afdeling van de Universiteit Utrecht. 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties