Webinar Proeftuin Open Leermaterialen

Onderwijs met open leermaterialen. Hoe breng je dit een stap verder binnen je hoger onderwijsinstelling? En hoe krijg je docenten enthousiast om zelf ook leermateriaal te delen? 24 Januari a.s. (van 15.00 tot 16.00u) zullen Robert Schuwer en ikzelf hier meer over vertellen tijdens het het webinar over de Proeftuin Onderwijs met Open leermaterialen.

 

In dit webinar

Tijdens dit webinar leggen we je uit hoe het werkpakket van de proeftuin Onderwijs met open leermaterialen eruit ziet. Ook geven we je ideeën over hoe en op welke manier je de proeftuin kunt inzetten in je eigen instelling.

De proeftuin is een samenwerking tussen de zone Faciliteren en professionaliseren van docenten en de zone Naar digitale (open) leermaterialen van het versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT. De proeftuin omvat een pakket met materialen die instellingen kunnen gebruiken om zelf een professionaliseringsinitiatief rond open leermaterialen op te zetten voor docenten en ondersteuners. In de proeftuin staat samenwerkend en actief leren centraal. Aan bod komt open leermaterialen als onderwerp en hoe docenten dit kunnen inzetten in hun onderwijs. 

Voor wie

Dit webinar is voor docenten, ondersteuners en beleidsmedewerkers van instellingen voor hoger onderwijs.

Meld je aan

Zet 24 januari in je agenda en meld je aan via deze link! Heb je vragen over dit webinar of voor de zone Docentprofessionalisering? Stuur een mail naar docentprofessionalisering@versnellingsplan.nl.

Auteur

Ooit begonnen als gepromoveerd neurofysioloog, maar ondertussen bevlogen…

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties