Expertmeeting Hybrid Virtual Classrooms

Hoe richt je eenvoudig een hybrid of virtual classroom in? Hoe kom je tot een ontwerp? Welke producten heb je nodig en wat is het financiële plaatje? In deze expertmeeting wissel je ervaringen en oplossingen uit met andere AV- en IT-experts zodat je op basis van gefundeerde kennis keuzes kan maken voor je eigen instelling.

Hybrid Virtual Classrooms als nieuwe norm

Hybrid Virtual Classrooms (HVC) zijn de norm geworden om onderwijs te geven. Hierbij wordt helemaal online les gegeven of hybride, met studenten tegelijkertijd online én in je klaslokaal.

Bij alle onderwijsinstellingen zijn er snelle oplossingen bedacht om er dit studiejaar voor te zorgen dat studenten zowel in de klas als buiten de klas van hetzelfde onderwijsmoment gebruik kunnen maken. Het is daarom tijd om kennis te delen met vakgenoten van andere instellingen, om zo samen onze HVC's zo goed mogelijk te maken.

  Docent voor de klas met een scherm met studenten die online aanwezig zijn.
  Opstelling HVC bij Inholland
  laptop en camera opstelling in de klas
  Technische opstelling HVC bij Inholland

  In deze interactieve online expertmeeting kun je jouw vragen stellen over de realisatie van de verschillende HVC’s. Daarnaast deel je jouw eigen tips en tricks met alle deelnemers. Dit is een activiteit van de SIG Learning spaces.

  In het najaar van 2020 heeft de SIG een peiling gedaan hoe instellingen bezig waren om het hybride onderwijs vorm te geven in ruimtes. De resultaten zijn nu uitgewerkt in een beknopte publicatie

  Voor wie?

  Dit webinar is voor alle  AV-en IT-experts die betrokken zijn bij de realisatie van Virtual Hybrid Classrooms.

  Wat levert deze bijeenkomst op?

  Na deze expertmeeting:

  • heb je inzicht in welke vormen van HVCs  er gerealiseerd zijn. 
  • heb je inzicht in de uitdagingen die er spelen. 
  • kun je tips en tricks gehoord die je kunt toepassen bij het realiseren van de nieuwe VHC .

  Aanmelden

  edu.nl/eaapn 

  Auteur

  Reacties

  Dit artikel heeft 0 reacties