Terugblik Webinar De student aan het stuur, hoe dan?

Hoe zorg je ervoor als instelling dat je informatievoorziening zodanig is ingericht dat studenten aan het roer van hun studie kunnen staan? Tijdens het webinar 'De student aan het stuur, hoe dan?' op 10 december vertelden Maarten Remijn (UvA), Obe van der Klei (HvA) en Carla Asselbergs (Avans Hogeschool) er over.

KIJK HIER HET WEBINAR TERUG

Het webinar startte met een korte introductie van het programma en de sprekers door Marcel Penners.

De eerste presentatie werd verzorgd door Obe van der Klei (HvA) en Maarten Remijn (UvA). Beiden zijn product owners van de studentportalen van respectievelijk HvA en UvA en liepen tegen dezelfde uitdagingen aan bij het in staat stellen van studenten om regie te nemen op hun studie. Obe vertelde over deze uitdagingen rondom de informatievoorziening. Zijn presentatie is hier te downloaden. Maarten ging vervolgens in op het betrekken van studenten bij het ontwerpproces en de keuzes die daarin gemaakt kunnen worden. De presentatie vind je hier.

In de volgende presentatie vertelde Carla Asselbergs van Avans Hogeschool over de ontwikkeling en realisatie van de Ambitie 2025 middels digitalisering, en over het opleiden van studenten tot wendbare en veerkrachtige professional. Ook gaf Carla een demonstratie van AvansStudyPath. De presentatie is hier terug te vinden.

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties